Publisert: 11. august 2014

En viktig oppgave for Bioteknologirådet er å fremme debatt. Derfor er vi også til stede på den politiske møteplassen Arendalsuka.

Kristin Halvorsen, leder for Bioteknologirådet, og direktør Sissel Rogne deltar på hvert sitt arrangement.

Åpent møte med helseministeren

Bioteknologirådet inviterer til et åpent møte onsdag 13. august med leder Kristin Halvorsen og helseminister Bent Høie. De to møtes til en lett samtale om etiske dilemmaer og bioteknologi. Diskusjonen er ekstra aktuell fordi bioteknologiloven skal evalueres.
Tid: Onsdag 13. august, kl:13.00 – 14.00
Sted: Madam Reiersen (pub og cafe), Arendal

Frosne egg og trege mødre

På fredag 15. august deltar direktør for Bioteknologirådet, Sissel Rogne, med et foredrag på arrangementet TedX Arendal. Der skal hun snakke om mulighetene og utfordringene som følger med frosne egg. Kvinner kan nå fryse eggene sine i ung alder og vente med å få barn til det passer dem. Hva betyr dette for fremtidige familier?
Tid: Fredag 15. august kl. 17:30 – 22:00
Sted: Arendal kulturhus
Program og påmelding til TedX Arendal