BION_NEW_logo_CMYK

Vi søker en direktør med høye ambisjoner om å engasjere allmennheten, media, forskere, interesseorganisasjoner og politikere i spørsmålene Bioteknologirådet arbeider med.

Som direktør i Bioteknologirådet får du en unik mulighet til å arbeide i skjæringspunktet mellom bioteknologi, forskning, politikk og etikk.

Direktøren og sekretariatet skal være en faglig ressurs for rådet, og bistå med å informere og skape debatt om bruk av moderne bioteknologi. Det er derfor viktig at du kan kombinere solid fagkunnskap med evne til å formidle komplekse spørsmål på en forståelig og engasjerende måte.  Direktøren har det administrative ansvaret for den daglige driften av Bioteknologirådet, og er ansvarlig redaktør for rådets nettsider og magasinet GENialt.

Vi søker en dyktig direktør med samfunnsengasjement, formidlingsglede og gode lederegenskaper. Du må ha høyere utdanning og faglig tyngde og erfaring fra relevant fagfelt. Interesse for etiske problemstillinger, forståelse for politiske prosesser og evne til strategisk tenkning er nødvendig.  Det er en fordel om du kan vise til resultater innen ledelse, fagformidling og kommunikasjon.

Vi tilbyr et hyggelig arbeidsmiljø med høy fagkompetanse, varierte arbeidsoppgaver, fleksibel arbeidstid og mulighet til å bygge et stort kontaktnett. Åremål vurderes.

For mer informasjon, ta gjerne konfidensiell og uforpliktende kontakt med leder for Bioteknologirådet Kristin Halvorsen; kristin.halvorsen@cicero.oslo.no, ekspedisjonssjef Cathrine Meland, HOD, tlf. 22 24 81 65 eller Experis Executive ved Ann-Kristin Nyrønning, tlf. 920 85 397/Gisle Roll Ludvigsen, tlf. 934 68 168.

For å søke stillingen, klikk her. CV med søknad registreres snarest og senest innen 13. desember.

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ inntil lønnstrinn 93, som tilsvarer kr. 1 084 700. Høyere kan lønn vurderes.

Opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, jf offentlighetsloven § 25.